Hello ???

Vandaag had ik een blogger’s brunch van Denvin. Het was een lange reis maar het was het zeker waard. Leuk om alle andere bloggers te zien en het was erg gezellig. 


We hebben veel leuke dingen gedaan. Eerst gingen we lekker eten en daarna mochten we zelf cocktails maken. Hierna mochten we zelf een armbandje laten maken door JayC’s Men Beads. Hieronder zie je wat voor armbandje ik heb laten maken. Ik vond lichte kleurtjes wel leuk, nu de zomer er weer aan komt. ☀️✨ 


Daarna mochten we door om vitamine smooties te proeven. Hierna mochten we zelf een setje uit de winkel uitkiezen om vervolgens mee te gaan shooten. Dit was erg leuk! Meer foto’s volgen op m’n instagram! ? xoxo Tess

Categorieën: Fashion

5 reacties

fabtasticdiyx · 1 juni 2016 op 18:36

Super leuk! Ga je vaker dingen doen of naar events? Liefs ?

Ellen · 11 juni 2016 op 14:25

Het was echt een hele leuke dag! 🙂 Leuk om je te leren kennen xx Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.