Hi ??

Tijd voor weer een nieuwe outfit post! Ik wil jullie graag kennis laten met met een nieuwe webshop!

‘Fashion addiction’


Deze webshop heeft de leukste musthaves en is voor echte fashion addicts! Hierboven zie je een topje met kraaltjes. Dit topje combineer ik met een zwarte rok, maar dit topje kun je eigenlijks met alles wel combineren!


Als tweede outfit, heb ik hier een see true shirtje aan. Deze combineer ik met een zwart kort broekje en zwarte hakken. Omdat het shirtje best wel doorschijnend is vind ik het het leukst om hieronder een hoge korte broek of rok eronder te combineren.


And last but not least.. Deze body! Ik vind hem heel erg mooi! Iets anders dan anders wat je niet snel ziet. En daar hou ik juist van. Hij is leuk voor feestjes, stappen en bijvoorbeeld festivals. Ik combineer de body weer met een zwart kort broekje en zwarte hakken. 


Wat is jullie favorite item? Ik vind alle items erg leuk van Fashion Addiction, helemaal mijn smaak! 

Volg ze ook op instagram en Facebook!

Insta: fashionaddiction.eu                   Facebook: Fashion Addiction

xoxo, Tessa ?
? All photo’s by CVZ photography 

Categorieën: Fashion

3 reacties

dirk1heidi · 27 juli 2016 op 21:24

Leuke outfits meid.

Kyanna · 21 maart 2017 op 17:56

I can not thank you adequately for the male ennmacehent reviews on your web site. I know you’d put a lot of time and effort into them and hope you know how much I appreciate it. I hope I’ll do exactly the same for someone else at some point.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.