COSTES X TESSALEFFRING

Hello, 

Het is weer tijd voor een nieuwe outfit post! Als jullie Costes nog niet kenden dan hoop ik dat jullie bij deze er enthousiast van gaan worden!

Costes heeft een nieuwe collectie tops en ik heb 2 leuke items mogen uitzoeken van deze collectie! Alle nieuwe tops kun je hier vinden -> http://www.costesfashion.com/tops)

http://www.costesfashion.com/off-shoulder-top-offwhitewit-297417?size=M

First the Bare Shoulder Top, altijd goed. Deze off shoulder top is met lange mouwen. De top bevat een fijne stretch en sluit nauw aan. Je ziet de off shoulders tops nu veel voorbij komen, en ja ik vind ze ook geweldig. En deze is zo makkelijk te combineren, hij zit heerlijk en is betaalbaar! Ik draag de off Shoulder top op een rok, met zwarte hakken eronder. Als tasje heb ik mijn look-a-like Valentino. 

http://www.costesfashion.com/print-t-shirt-groenarmy-297435?size=S

Second the Ausbrenner Tee. Helemaal mijn kleurtje, ik hou van legergroen. Het T-shirt heeft een V-hals, korte mouwen en is transparant. Hot item voor een stoere look. Deze top is ook betaalbaar, ze zijn namelijk beide €22,95. Ik draag de Ausbrenner Tee op een leren broek. Daarbij weer mijn look-a-like Valentino bag. Omdat het shirtje legergroen is, vind ik het leuk om dit ergens anders ook weer terug te laten komen. Bijvoorbeeld schoenen, of een tasje in dezelfde kleur. Outfits zoals deze draag ik het liefste, een shirtje die je makkelijk aan trekt en met bijpassende accessoires maak je de outfit af. 

Wat vinden jullie van de items, en zijn jullie al bekend met Costes? Waarschijnlijk kennen jullie Costes al, want het zit op veel plaatsen gevestigd! Zo niet, take a look: http://www.costesfashion.com

Kisses, Tess ? 

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.