Hello there ?

Wie heeft ze tegenwoordig niet? Overknee boots, high knee boots, knee boots.. hoe je ze maar wilt noemen! Twinkeltje heeft het grootste aanbod van Nederland!

De leuke webshop heeft veel Trendy damesschoenen en vooral heel veel mooie laarzen voor dames. Zo heb je veel keuze in de overknee boots. Ik heb de OVERKNEE BOOT CHIC NADA ZWART.

img_1883

Ik merkte meteen dat de schoenen best wel dik waren met de stof. Dit vind ik zelf erg fijn, vooral omdat het nu kouder is. En ondanks de koud vind ik het erg leuk om een rokje boven de overknee boots te dragen zoals jullie vast al op mijn instagram account hebben gezien!

Hebben jullie al een paar overknee boots in de kast liggen? En wat voor?

Liefs, Tessa ?

img_1902

Rokje is van UNIEKmode. 

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.