wauw, wat heb ik iets gaafs gewonnen zeg! Zoveel make-up zit er in deze beautycase, en dit laat ik graag aan jullie zien!

img_4350


Een tijd geleden deed ik mee met een enquête voor het merk Deborah Milano, je kent het wel.. soms probeer je toch mee te doen, ookal weetje dat de kans erg klein is dat je het ook echt wint. Maar dit keer was ik de gelukkige! Deborah Milano is een nieuw cosmetica merk. Het is een trendy mineraal make-up merk met een zeer interessante prijsstelling. Ook is het speciaal ontwikkeld voor de allergiegevoelige huid, dit vind ik zelf altijd erg fijn.

img_4351

1483905530025

img_4355

Hierboven zien jullie alle mooie make-up die erin zit. Zoveel.. bovenin heel veel mooie oogschaduw kleurtjes, aan de zijkanten zit lipglos, poeder, blush en highlighter. Verder zit onderin mascara, kwastjes, lipstick, eye pencil, lip pencil en lipgloss. Niet normaal hoeveel! Ik ben hier zo blij mee!

Benieuwd naar de andere producten van Deborah Milano? Klik dan hier.

-XXX-

img_4356

 

Categorieën: Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.