You are special.. ik heb een hele mooie trui ontvangen van Bieriel.. ?

IMG_5115

Kan mode de wereld een beetje beter maken? Als het van Bie Riel afhanvgt, moet dit zeker kunnen. Dit jonge Belgische label wil in de eerste plaats een positieve boodschap uitstralen in kleren die zacht zijn en lekker zitten. Als een warme cocon tegen de kille wereld. En hoe leuk is deze trui? De tekst ‘you are special, yes you’ vind ik erg leuk. De ‘yes you’ staat ook op de mouwen en op de achterkant. Ik draag hier een maat M, als ik een trui draag vind ik het zelf erg fijn als het wat wijder zit. ? klik hier om meteen naar de sweater te gaan op de webshop.

Je kan deze sweater combineren half ingestopt in een ripped boyfriend of skinny jeans met sneakers om een comfortable relaxte look te bekomen of op een zilveren jogging pants met hakken. De webshop verkoopt niet alleen dames truien maar ook voor de heren en de kids. De webshops heeft hele leuke unieke truien. Deze trui is 80% katoen (buitenzijde) en 20% polyester (binnenzijde).

klik hier om naar de webshop te gaan.

Wat vinden jullie wat deze sweater? Let me know!

xoxo Tess ?

IMG_5096

 

Categorieën: Fashion

1 reactie

gatorpa · 24 januari 2017 op 08:42

Thanks for your submission. I also believe laptop computers have gotten more and more popular nowadays, and now in many cases are the only kind of computer used in a household. The reason is that at the same time potentially they are becoming more and more economical, their computing power is growing to the point where there’re as potent as personal computers through just a few years ago.
gatorpa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.