Hello sweeties,

vandaag laat ik jullie kennismaken met de webshop jasjehandtasje ?  Deze outfitpost bestaat uit jurkjes, strandjurkjes, leren jasje en bomberjacks.

IMG_5993 IMG_5998

Als eerste laat ik mijn favoriete jurkjes zien. Ik ben er helemaal gek op! Je hebt ze in het zwart en in het kaki groen zoals je kunt zien. Ik ben zelf dol op de kaki groene kleur maar in het zwart is hij ook heel mooi! Welke van de 2 vinden jullie het mooiste? De jurkjes zijn nu afgeprijsd en zijn nu nog maar €20! je kunt ze hier shoppen!

IMG_4946 IMG_4951IMG_6269

Het 2de item is ook echt 1 van mijn favoriete! Dit leren jasje is nu €39,95 en kun je hier shoppen. Ik had zelf al een zwart leren jasje en deze heb ik heel vaak aan, omdat het je outfit altijd af maakt! Omdat kaki groen echt een favoriete kleuren is vind ik dit jasje echt perfect en denk ik dat ik hem straks erg vaak ga dragen, als het weer wat warmer wordt!

Het bikerjack army is een stoere jas met een rits die helemaal van beneden naar boven loopt. Je kunt het jasje dus dicht dragen, maar open ziet het jasje er ook erg stoer uit. Op de onderkant van de armen zitten ook twee grote ritsen, die je eventueel een beetje kunt openen om je armen wat meer lucht te geven. Dit is bijvoorbeeld handig als je een dikke trui onder de jas draagt, zodat je toch nog goed kunt bewegen met deze dikke lagen kleding.

Op de onder- en bovenkant van de armen zijn stoere en opvallende panels verwerkt. Deze panels geven het bikerjack army een extra stoere uitstraling en geven het jasje echt een biker look.

IMG_4948 IMG_6270 IMG_6271 IMG_6272

En dan door naar de bomberjacks! Ik heb hem in het babyblauw en in het grijs. Mijn favoriete is toch de grijze omdat je deze wat makkelijk aan trekt, maar ik hou er ook van om iets aan te doen wat anderen niet snel doen en dan is de babyblauwe ook leuk, vooral straks met het mooie weer! Het is een stoere bomber en ik zou hem dan ook combineren met bijvoorbeeld een ripped jeans! Welke van de 2 is jullie favoriet? Je kunt ze hier shoppen!

IMG_4533IMG_6273

En dan de laatste 2 items. Het eerste item is een gehaakt tuniekje, die je over je bikini heen kunt doen! Ik heb op de foto wel een broekje eronder. Hoe leuk als we straks weer lekker op het strand kunnen liggen?! Klik hier om meteen naar het tuniekje te gaan op de webshop.

Het allerlaatste jurkje is ook heel leuk voor de zomer! Het is een zalmroze kleur en hij is heel luchtig. In het midden zit een touwtje die kunt kopen met aan het einde gekleurde veertjes. Ik vind hem heel erg cute!

Wat vinden jullie van alle items? Laat het me weten! xoxo ?

 

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.