Hoi hoi!

Ik heb voor het eerst een make-up video voor jullie opgenomen samen met Fatima.  Fatima is visagiste en heeft haar eigen bedrijf. Ze maakt voor alle gelegenheden op, dus kunt haar ook voor alles boeken. In deze video zien jullie hoe ze een soft cut crease make-up look maakt, en laten we stap voor stap zien hoe je dit kunt doen. Als jullie dit leuk vinden kunnen Fatima en ik vaker make-up video’s voor jullie opnemen, dus mochten jullie ideeen hebben, laat het dan vooral weten! Als jullie Fatima eens willen boeken dan kan dat via deze weg:
www.visagiebyfatima.nl
info@visagiebyfatima.nl
https://www.instagram.com/visagiebyfatima/

Hou onze instagram vooral in de gaten, want binnenkort komen we met een te gekke winactie!

Heel veel kijk plezier!

Liefs,
Tessa!

Categorieën: BeautyLifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.