thumbnail_IMG_0158Altijd al wittere tanden willen hebben? Dan heb ik iets super leuks voor jullie!

Een paar weken geleden ben ik begonnen met Coco Clean, om wittere tanden te krijgen!

Coco clean zorgt voor wittere tanden en een gezond gebid op een natuurlijk manier! Ik vond zelf dat mijn tanden wel wat witter mochten, dus ik kon niet wachten om dit product uit te testen.

Ik heb gekozen voor de smaak lemon, deze bestaat uit geur/smaakloze biologische kokosolie waaraan organische essentiële citroen olie en pure lemon zijn toegevoegd. De organische lemon zorgt voor een extra stimulans voor een gezond gebit.

Deze fruitige combinatie is dus ideaal om de dag mee te beginnen en jouw gebit gezond te houden.

Oil pulling houdt in dat je de mond met pure kokosolie spoelt voor het verzorgen en reinigen van het gebit. Het belangrijkste voordeel van de olie is het verminderen van de hoeveelheid schadelijke bacteriën in de mond. Deze bacteriën kunnen zorgen voor allerlei problemen, zoals bijvoorbeeld een slechte adem, ontstoken tandvlees, tandbederf en gele tanden. Tijdens het spoelen met de olie zullen de bacteriën worden opgenomen door de substantie en worden verkleuringen uit de tanden gehaald. Hoe fijn is dat!! Tuurlijk gebruik je het mischien als eerste reden voor de wittere tanden, maar dat dit er allemaal bij komt kijken is natuurlijk heel fijn, we willen natuurlijk allemaal een mooi en gezond gebit!

Coco Clean Oil Pulling is een perfecte samenstelling van biologische koudgeperste 100% natuurlijke kokosolie gecombineerd met een aantal krachtige ingrediënten in drie verfrissende smaken. Ook is Coco Clean de nummer één op het gebied van natuurlijke mondreiniging.

Vanwege het hoge laurinezuur gehalte (± 64%) worden er, in verhouding tot andere oil pulling producten, twee keer zoveel slechte bacteriën vernietigd. De olie neemt alle slechte bacteriën en tandaanslag in de mond weg en zorgt voor een gezond gebit met natuurlijk witte tanden!

Ik heb de Coco Clean (bijna) elke dag gebruikt. Natuurlijk vergeet je het nog wel eens maar dat maakt niet uit. Ik zag namelijk na een week al meteen resultaat en ik vind het dus ook een echte aanrader! Naast dat ik wittere tanden krijg voelde mijn mond ook veel frisser!

Ik ben heel erg benieuwd of jullie al bekend zijn met de Coco Clean? Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee! Shop hier jouwn Coco Clean!

Liefs!

thumbnail_IMG_9076

Categorieën: Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.