thumbnail_IMG_1956Hi sweety’s,

Ik heb het perfect white lace topje voor jullie gevonden, en ik vertel jullie graag waar die vandaan komt..

Via instagram kwam ik terecht op de pagina van Lady Like Fashion. Het viel me meteen op dat deze webshop anders dan andere is. Ik zag unieke items die je niet snel tegenkomt. Hier hou ik van! Ik hou namelijk niet van kleding wat iedereen aan heeft. En wat je overal ziet, of dat het gewoon heel simpel is.. Maar dat ben ik. Ik zag de White Lace top, en ik vond het zo gaaf.

Hij is van kant en ik dit draag ik niet snel. Maar toch vind ik het op deze manier erg mooi.
Ik draag de top in een maat S/M. Ook is hij er in een L/XL. Verder heeft de top een kraagje,
dit vind ik ook heel mooi. Aan de voorkant zit er witte stof achter maar aan de achterkant
schijnt hij door.

Hoe kun je dit leuk combineren?
Ik vind dat je deze top met van alles kunt combineren. Met een simpele jeans eronder, een leuke rok of korte broek. Ik zou er wel een huiskleurige bh onder doen, anders zie je je bh zitten aan de achterkant.

De top kost maar €19,50 en je kunt hem hier bekijken.

xxxxxx

thumbnail_IMG_1919

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.