Yes, je leest het goed.. Mijn sport diary..

Afgelopen week ben ik begonnen met gezonder leven. Ik wil gezonder eten en meer sporten.. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder..De afgelopen tijd merkte ik aan mezelf dat ik wat ongelukkiger werd van mezelf en mijn lichaam. Ik had het druk met stage/school en werk en daardoor at ik wat ongezonder, omdat ik snel hjkgbkmoest eten. Hierdoor ben ik toch wat meer aangekomen.. Ookal vind ik het niet zo leuk om dit zo bekend te maken, het is toch de waarheid. Ik wil hier heel graag wat aan doen en daarom heb ik het sporten weer opgepakt en ben ik weer gezonder gaan eten. Ik heb nu vakantie en daardoor heb ik ook meer tijd om weer te sporten. Ook als ik straks weer moet beginnen met school, wil ik doorgaan met sporten. Ik kwam met het idee om voor jullie elke week nu een ‘Sport Diary’ bij te gaan houden. Ik wil jullie elke week gaan vertellen, hoe het gaat of ik ben afgevallen en hoeveel. Het afvallen zal erg lastig worden, dit vertel ik hieronder in mijn verhaal. Ik wil elke week een tip geven, iets wat ik graag gebruik of wat ik denk dat goed is. Tuurlijk ben ik niet de expert, maar ik ga tips geven waarvan ik denk dat het goed is. Hebben jullie zelfs tips voor mij? Dan hoor ik het natuurlijk heel graag!

Goed.. week 1 zit er dus op. De afgelopen week ben ik dus al begonnen. Ik moest deze week nog wel naar stage, maar ik had er echt genoeg van en wou meteen beginnen. Ik heb de hele week gezond gegeten en heb 2 keer kunnen sporten. In de vakantie hoop ik meer te kunnen sporten. Ik heb mezelf maar even op de weegschaal gezet in de sportschool.. en hier schrok ik natuurlijk van.. Ik hou dit liever nog even voor mezelf. Ik wil voor nu 10 weken lang elke week een ‘Sport Diary’ hier plaatsen. Zo heb ik voor mezelf ook wat meer een stok achter de deur hihi… Na de 10 weken ga ik bekend maken wat mijn gewicht was en hoeveel ik ben afgevallen.. Dus voor nu blijft het even geheim! Mijn doel is in ieder geval om minimaal 5 kilo kwijt te raken!

Mijn verhaal…
Zoals ik hierboven al zei, het zal erg lastig worden. Dit komt omdat ik een schildklier afwijking heb. Ik heb een trage schildklier en hier slik ik elke dag medicijnen voor. Hierdoor word ik sneller ziek maar ook kan ik dus sneller aankomen. Ook is het afvallen heel erg moeilijk. Bij mij gaat het sporten 10x zo moeilijk het gaat het 10x langzamer dan bij iemand anders. Dit kan erg frustrerend zijn als je echt goed je best doet. Maar ik ga het gewoon proberen, want ik vertik het om meer aan te komen. Als jullie hier tips voor hebben hoor ik het al helemaal graag!

thumbnail_FullSizeRenderghj
Mijn tip van de week!
Ik heb de maandag meteen shakes gekocht bij de Kruidvat. Ik wou het meteen goed doen en ik wou kijken of dit me gaat helpen. Ik heb 2 bussen gekocht voor €10. Dit was nu in de aanbieding. Ik heb de vanille smaak gekocht. Ik heb al eerder een keer athumbnail_IMG_2572ardbei en banaan geprobeerd en dit vond ik echt niet lekker. De smaak vond ik echt vies. Vanille gaat er een stuk beter in. Het is niet dat ik het super lekker vind maar ik vind het ook niet vies. Ik neem 2 shakes per dag en ik mix het met magere melk. De shakes zijn maaltijdvervangers dus ik neem er s ’ochtends 1 en met de lunch. Ik eet dus geen brood meer. Ik moet wel zeggen dat de shakes niet heel erg vullen. Daarom eet ik er altijd iets naast. S’ochtends eet ik meestal 2 volkoren crackers met light pindakaas, en s’middags eet ik er een stuk fruit bij. Ik wil de aankomende 10 weken de shakes nemen dus na de 10 weken zal ik jullie zeggen wat ik er van vond en of het heeft geholpen. Tot nu toe beviel het me goed na 1 week!

Ik hoop dat jullie dit leuk gaan vinden. Hebben jullie vragen of tips voor me? Dan hoor ik het graag! Tot volgende week!

Liefs,
Tessa!


2 reacties

Pytsje · 10 juli 2017 op 21:37

Wat leuk! Ik ga het volgen, ben zelf ook druk bezig.. Succes!
Wel hoor ik vaak dat die shakes van de kruidvat suikerbommen zijn en dat er betere alternatieven zijn.. ik bestel zelf vaak bij body en fit en af en toe bij body lab ?

    Tessa Leffring · 16 juli 2017 op 19:48

    Awh wat leuk om te horen Pytsje! Oh jeetje goed dat je het zegt, dit wist ik helemaal niet! Ik ga ze opmaken en mischien dat ik dan inderdaad voor iets anders ga! Ben namelijk ook heel benieuwd naar die of bijv. van body & fit! Bevallen die jou wel goed dan? Succes met alles! Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.