Afgelopen dinsdag ben ik naar de Pre Party van My Jewellery geweest. Ik werd hiervoor uitgenodigd en wou hier natuurlijk graag bij zijn. Ik mocht dit keer iemand meenemen en heb Mijke gevraagd of ze met me mee wou. Normaal ga ik altijd alleen naar events, dus vond het leuk dat ik een keer iemand mee mocht vragen.

Tijdens deze avond werd hun nieuwe product gelanceerd. Namelijk hun aller eerste parfum. De nieuwe geur heet EMPRESS. Natuurlijk heb ik deze geroken op de avond. Het is niet helemaal mijn geur. Het is een stoere geur, ik vond het kruidig en wel sterk. Ik hou zelf van hele zoetethumbnail_IMG_2996 geuren! Maar wel vind ik het heel tof dat ze een andere kant op willen gaan. Omdat je bij My Jewellery snel denkt aan meisjes achtige dingen.. roze etc. en dit is totaal iets anders.

Tijdens de avond werden er lekkere hapjes en drankjes geserveerd en kregen we achteraf een goodiebag. In deze goodiebag zat de geur, een notebook en een super cute zilver armbandje met sterretjes. Wil je de items ook shoppen? Hieronder zal ik alles neerzetten.

Helaas voelde ik me niet helemaal lekker die avond en daarom zijn we rond half 9 weg gegaan. Wel ben ik erg blij dat ik ben gegaan en dan ik hierbij mocht zijn. Kijken jullie mee in mijn vlog naar deze avond? Ook heb ik de volgende dag eraan geplakt, omdat ik dacht dat de vlog anders kort zou worden!

Veel kijk plezier!

Liefs
Tessa Leffring

De items:
EMPRESS by My Jewellery -> Klik hier
Roze notitieboekje -> Klik hier
Zilveren armband met sterretjes -> Klik hier


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.