Processed with VSCO with c1 preset

Week 2 ging niet helemaal zoals ik wilde. Ik ben de hele week wat ziekjes geweest en hierdoor ben ik niet naar de sportschool gegaan. Lees snel hoe mijn tweede week ging en wat hier fout in ging. Dinsdags ging ik samen met Mijke naar Amsterdam toe naar het event van My Jewellery (Klik hier om er meer over te lezen). Tijdens deze dag ben ik niet heel gezond geweest. We zijn langs de mac donalds geweest en ook naar de foodhallen. Ook al ben ik nu veel gezonder aan het doen en wil ik afvallen, ik wil af en toe nog wel van lekker eten kunnen genieten. En al helemaal als ik met mijn vrienden ben of als ik iets leuks ga doen. De dingen die ik ernaast doe zoals meer sporten en gezonder eten vind ik al een hele verandering.

Maar goed.. Dinsdag avond begon ik me al niet zo lekker te voelen, dit ging woensdag ochtend weer beter maar in de avond begon ik me weer slecht te voelen. Eigenlijk voelde ik me vanaf toen tot zaterdag/zondag niet fit. Daardoor ben ik niet gaan trainen. Wel heb ik elke dag gezond gegeten en ben ik blijven shaken. Behalve de dinsdags dus.. Ik drink heel veel groene thee en water. Ik drink eigenlijk niets anders dan dit. Ik drink minimaal 2 x op de dag een kop groene thee, en ik weet zeker dat dit me gaat helpen tijdens het afvallen..

Omdat ik dus een week niet heb getraind kon ik mezelf ook niet wegen.. tot begin week 3. Vandaag maandag dus. Ik was heel erg verrast want ik ben 1,6 kilo afgevallen!! Im so happy!! Ik weet namelijk dat het met mijn schildklier afwijking zo langzaam gaat en daarom vind ik dit al heel wat voor 2 weekjes gezond eten en ‘sporten’. Dit motiveert me nog meer om meer mijn best te gaan doen. Wel ga ik in week 4 van dit ‘traject’ op vakantie.. Ik wil dan natuurlijk wel van mijn vakantie kunnen genieten, maar ik wil wel proberen om een klein beetje erop te letten.

thumbnail_FullSizeRenderghj
Mijn tip van de week!
Ik heb een nieuwe crème ontdekt van Collistar. Dit is een nieuw concept van afslanken. Na de thumbnail_IMG_3080eerste keren gebruikt, ziet je huid er al gladder en egaler uit. Bij regelmatig gebruik worden de resultaten nog meer zichtbaar: dag na dag zie je je vetophopingen verminderen, het huidweefsel oogt steviger, veerkrachtiger en compacter, rondingen zijn meer in balans en het figuur wordt geleidelijk geremodelleerd. Je lichaam ziet er dus strakker en mooier gevormd uit na het gebruiken van de crème. Ik ga dit ook de komende weken ook gebruiken en dan zal ik het dagelijks smeren. Dan schijn je het beste resultaat te hebben. Ik ga het aanbrengen op mijn buik, benen en billen. De rest vind ik niet nodig.

Voor meer info: Klik hier.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om week 2 te lezen. Nu ik weer fit ben wil ik meer gaan sporten! Dus week 3.. kom maar op!

Liefs,
Tessa Leffring

Categorieën: Sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.