Week 3 en Week 4.

Hi Guys,

Sorry sorry sorry.. Ik weet dat ik dit te laat post. Ik heb net een weekje vakantie achter de rug en hier had ik zo slecht bereik dat ik niet normaal op mijn laptop kon werken om ook maar iets voor jullie te uploaden. Daarom doe ik week 3 en week 4 nu samen in 1…
Week 3:
IM BACK!! Wauw ik mag toch best wel trots op mezelf zijn, nadat ik een slechte week heb gehad heb ik deze week vaak gesport en alleen maar gezond gegeten! Ik voelde me echt super goed, en het motiveert me zo erg om door te gaan hiermee. Niets is fijner dan je gewoon fit te voelen. Na maanden altijd wel moe geweest te zijn, is dit iets wat ik zo erg kan waarderen. Voor de meesten zal het gewoon normaal zijn om je fit te voelen maar voor mij helaas niet.

Doordat ik nu gezonder eet en meer sport voel ik me een stuk fitter. Dit gevoel wil ik altijd hebben! En dat ik daarnaast ook al wat ben afgevallen.. wauw, i love it!

Week 4:
De maandags vertrok ik op vakantie. Ik ga eerlijk zijn. Zodra ik op vakantie ben of iets met vrienden ga doen dan wil ik niet alleen maar gezond doen. Ondanks dat ik nu gezonder leef etc. vind ik het wel heel belangrijk om nog te genieten van het leven en van lekker eten. Omdat ik al 4 jaar niet op vakantie ben geweest, wil ik hier vooral extra van kunnen genieten en daarom ga ik ook minder hierop letten.

Ik heb tijdens de vakantie dan ook regenmatig verkeerd gegeten. En ik vind dit helemaal niet erg. Want zodra je jezelf alleen maar dingen gaat verbieden, dan weet ik zeker dat je het helemaal niet gaat volhouden. Ik ben nu weer thuis van vakantie en wil het ook gewoon weer oppakken. Lekker naar de sportschool en gezonder koken. Ik heb nu ook juist meer zin in gewoon lekker aardappeltjes en groente! Wel heb ik tijdens de vakantie genoeg training gehad vind ik zelf. Ik heb bijna elke dag gezwommen, ik heb onwijs veel gelopen en waarin ik heuvel op en heuvel af moest lopen. Ik merkte hierbij dat ik dit zwaar vond omdat ik niet een goede conditie heb. Hier wil ik dus meer aan gaan werken.

Ook heb ik een uurtje getennist met Leroy! Wat was dit leuk zeg, we konden er beide niks van maar we hebben zo’n lol gehad! Wel heb ik op mijn drinken gelet, ik kan sowieso niet goed tegen frisdrank omdat ik dan heel erg pijn krijg van maagzuur.. Dus veel water gedronken. Nu ik weer terug ben heb ik erg zin om het fitnessen weer op te pakken en door te gaan met mijn ‘proces’.

Gaan jullie ook nog op vakantie? Let me know!


Mijn tip van de week:
Ik heb in week 3 en 4 vaak Aspire drinks gedronken. Hier heb ik al eens eerder een blogpost over geschreven. Ik voel me een stuk fitter als ik een Aspire drankje heb gedronken en ook helpt dit me in mijn afval proces. Jullie kunnen in mijn blogpost alles lezen wat je wilt weten over dit drankje! Dus klik hier als je nieuwsgierig bent! 

Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om dit te lezen!

Liefs,
Tessa

Categorieën: Sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.