Op 11 juli werd ik uitgenodigd door My Jewellery om bij de lancering te zijn van hun nieuwe product.. Dit hebben jullie natuurlijk al eerder kunnen lezen op mijn blog! Maar toch wil ik jullie wat meer vertellen over het nieuwe product..

Daar was ie dan.. De allereerste geur die My Jewellery heeft uitgebracht. Wat vond ik het leuk dat ik hierbij mocht zijn. Als jullie meer willen zien van de avond dan kunnen jullie hier klikken om de vlog te zien. Tijdens deze avond heb ik ook de geur mee gekregen en hier vertel ik jullie graag meer over. Dit is dus de allereerste geur die My Jewellery heeft uitgebracht. Tijdens de avond had ik de geur natuurlijk al geroken. Ik moet heel eerlijk zeggen dat het niet mijn geur is, het is een stoere geur die heel kruidig is maar toch ook heel bloemig. Ik ben zelf meer van de hele zoete geuren en kies nooit voor hele sterke geuren. Wel krijgen jullie zo een beetje een beeld over de geur. Dus mocht jij wel van frisse / kruidige geuren houden dan is deze geur echt iets voor jou! Geuren zijn natuurlijk ook wel heel persoonlijk! Daarom zijn er natuurlijk ook zoveel.. hihi.

De geur is te bestellen op My Jewellery maar ook in hun winkels natuurlijk verkrijgbaar. Klik hier om meteen naar de website te gaan. Ook is de geur erg betaalbaar, hij is namelijk €39,95 en dit vind ik heel betaalbaar voor een geur.

Mochten jullie nog meer vragen hebben over de geur dan hoor ik het graag!

Liefs,
Tessa

Categorieën: BeautyLifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.