Wat ben ik happy met deze koptelefoon van Fresh n Rebel. Ik volgde ze al een tijdje op Instagram en ik vond meteen al hun spulletjes zo mooi. Nu heb de Wireless Headphone en ik ben er zo blij mee! Ik vertel jullie graag meer hierover!  Voordat ik op vakantie ging kreeg ik de koptelefoon binnen. Dit was ideaal. Ondertussen ben ik alweer terug maar ik heb tijdens mij vakantie al heel erg kunnen genieten van de koptelefoon. We gingen met de auto op vakantie en we moesten 5 uren rijden. Ik heb toen meteen mijn koptelefoon opgedaan en heerlijk muziek geluisterd.

Normaal zou ik niet zo snel een koptelefoon kopen, omdat ik dit niet echt mooi vind staan bij mezelf, of omdat je dit meer bij jongens ziet. Maar de koptelefoons van Fresh n rebel zijn zo stijlvol! Ik vond ze meteen super leuk! Het design is zo hip en de kleurtjes die er zijn, zijn te leuk. Daardoor vond ik het heel moeilijk om te kiezen welke ik wou. Ik heb toch gekozen voor een save kleurtje. Dit kan meer gematcht worden met mijn outfits.

Wat ik super fijn vind is dat je je koptelefoon zo op kunt doen zonder snoertjes. Hierdoor hoef ik bijvoorbeeld niet de hele tijd mijn telefoon vast te houden en kan ik gewoon lekker door m’n huisje lopen en mijn kop telefoon kan ik ophouden en mijn mobiel kan ik weg leggen. Dit is zo fijn! Via bluetooth verbind je je telefoon met de koptelefoon en klaar!

Zodra je de koptelefoon op doet, hoor je niets meer om je heen. Het geluid is erg fijn en heeft een diepe bas! Ik heb de koptelefoon nu al zo vaak op gehad en ik ben er heel blij mee! Wat vinden jullie eraf? En hoe vinden jullie hem bij me staan? Kan het ermee door? Hihi

Liefs,
Tessa

Categorieën: Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.