Terug van vakantie ging het toch wat moeilijker dan ik dacht. Tijdens de vakantie eet je toch wel snel meer lekkere dingen dan dat je normaal doet. Toen ik eenmaal terug was vond ik het dan ook best wel moeilijk om weer ‘normaal’ te eten. Gelukkig heb ik in de vakantie wel genoeg beweging gehad. Dit kun je lezen in de ‘week 4’.
Toen we weer terug waren van vakantie, moest ik al snel weer werken. En de hele week eigenlijks wel. Daardoor heb ik de week niet gesport. Ik weet dat ik de aankomende weken nog meer moet werken en ik wil dan ook voor mezelf een goed schema hebben met het werken/sporten en eten. Hebben jullie nog tips voor mij hoe ik het allemaal wat makkelijker kan vol houden? Ik hoor het heel graag!


Mijn tip van de week:
Toen we op vakantie gingen moesten we 5 uren rijden. Ik had voordat we gingen rijden een pleister van collistar op mijn buik geplakt. Dit is een afslankpleister. Dit was de eerste keer dat ik zoiets deed. De pleister moet er 9 uren op zitten. Ik voelde eigenlijk meteen al dat het heel erg ging branden. Soms werd het opeens heel erg warm. Maar dit zal wel zo horen haha! Ik ga het nu vaker proberen en aan het eind van de 10 weken laat ik bij alles weten hoe ik het vond allemaal. De pleisters zijn niet overal meer verkrijgbaar. Bij de Douglas zijn ze nu €37,16 en er zitten 8 pleisters in 1 doosje!

Tot volgende week!
Liefs!

Categorieën: Sport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.