Jonge vrouwelijke ondernemers opgelet.. Ik wil jullie graag wat meer vertellen over iets heel leuks. Zit het ondernemerschap in jou, doe je er al iets mee? Of wil je hier graag iets mee doen en weet niet hoe je dit verder moet doorzetten? Ik help jou graag, dus lees snel verder!

Zoals jullie weten heb ik nu al een tijdje een blog, maar ook ben ik heel erg actief op social  media. Ik sta dan ook sinds dit jaar ingeschreven bij de KVK, dus ik mag mezelf dan nu ook een onderneemster noemen. Ik kan heel goed begrijpen dat het voor veel lastig is om iets op te starten. Waar begin je nou, en hoe start je nou iets op?

Ik wil jullie hier natuurlijk graag in helpen, en heb
dan ook een hele leuk tip voor jullie. Kennen jullie Elske Doets al? Elske is de ‘’Zakenvrouw van het jaar 2017’’. Elske heeft haar eigen academie genaamd: Young Lady Business Academy. Hiermee helpt ze jonge meiden en hoopt ze deze te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te jagen! Alle meiden vanaf 15 t/m 24 jaar kunnen zich hier dan ook voor aanmelden, en het leuke is dat de aanmelding gratis is.

Elske wil alle jonge onderneemsters graag op weg helpen naar succes. Daarom heeft ze de gratis Academy opgestart. Het maakt niet uit wat voor leerniveau je hebt, iedereen is welkom!

In totaal ben je een week op de academie. Je begint maandag en het duurt tot vrijdag. De hele week krijg je interessante trainingen, opdrachten en ga je andere leuke dingen doen.
De volledige planning is al te zien op de website.
Klik hier om het meteen te zien.

Naast dat het gratis is, bieden ze de meiden die niet uit de buurt komen onderdak. Dit is natuurlijk heel fijn, zo hoef je niet steeds heen en weer te reizen. Aan het eind van de week ga je een presentatie geven van jouw ‘Professionele Droom’.

De winnares van de 2e academy die dus in november start, zal samen met Elkse mee op zakenreis gaan in maart 2018. De winnares Freddie van de eerste Academy zit op dit moment op schiphol, voor een reis samen naar Canada (Vancouver en Victoria), waarbij ze dus andere power vrouwen in Canada gaan ontmoeten, hoe gaaf is dat!

Spreekt jou dit nou aan en durf jij nu de stap te zetten naar jouw droom? Twijfel dan niet te lang want de inschrijving sluit 5 november! Heb je verder nog vragen? Dan hoor ik het heel graag natuurlijk! Klik hier om meteen naar de website te gaan van Elske Doets met alle informatie over de Young Lady Business Academy.

‘Just do it, and follow your dreams!’

Liefs,
Tessa Leffring

Deze post is in samenwerking met YLBA.

Categorieën: Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.