”Time is now. We do not remember days. We remember moments. See the unseen.”

Hoihoi,

In deze blogpost laat ik jullie kennis maken met een nieuw horloge merk. Violet Hamden!
Violet Hamden staat voor een bewuste lifestyle. Geniet van het leven en maak mooie herinneringen. Volg je hart en wees nieuwsgierig!

De stijlvolle horloges bestaan uit twee lijnen: De Nowness collectie en de Day & Night collectie.
Het horloge wat jullie bij mij om zien in van de Nowness collectie en heet ‘Nowness Silver Moonlight Silver’. Dit horloge is dus zilver met een witte plaat. De Nowness collectie is sportief en van nu. Ik vind hem dan ook bij alle outfits passen.

Bij het horloge zat een heel cute armbandje die er perfect bij past. Dit kunnen jullie op de foto zien. Je hebt het horloge is 32 mm en in 38 mm. Violet Hamden heeft verfijnde minimalistische kettingen, armbanden en oorbellen ontworpen die je echt perfect kunt combineren. Alle bandjes zijn verwisselbaar waardoor je in no time een nieuwe look voor je horloge creëert, hoe tof is dat!
Violet Hamden staat voor kwaliteit. De horloges zijn met de hand gemaakt door gespecialiseerde horlogemakers met passie voor hun vak. Ze werken vooral met kwalitatieve materialen en geven twee jaar garantie op alle horloges, wat altijd fijn is als je zoiets koopt.

Wat vinden jullie van deze beauty? Zou jij dit ook dragen? Wanneer je een bestelling plaats betaal je geen verzendkosten, extra leuk. Klik hier om naar de website te gaan van Violet Hamden. Naast dat zijn de horloges ook exclusief te koop bij Brandfield. Klik hier om
meteen naar de pagina met de horloges te gaan!

Liefs,
Tessa Leffring

Categorieën: Fashion

2 reacties

Rosita Elise · 4 november 2017 op 11:54

Jeetje wat een supermooie horloge! Ik kende dit merk nog niet! Mooi hoor! Ben benieuwd naar de prijs! Ik ga zeker eens een keer kijken!

Liefs!

    Tessa Leffring · 7 november 2017 op 12:23

    Mooi he is ie! Leuk hoor!
    Liefs <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.