Het is weer tijd voor een review! Een tijdje geleden konden jullie al in mijn vlog zien dat ik deze maskers binnenkreeg van een PR bureau en ook hebben jullie al in een vlog kunnen zien dat ik dit masker aan bracht. Ik vertel jullie nu dan ook graag wat ik ervan vind.

De laatste weken heb ik het erg druk gehad. Ik moet elke dag naar school, daarnaast werk ik zowel door de week als in het weekend. En natuurlijk heb ik het bloggen/vloggen er dan ook nog naast. Druk druk druk… Veel vrije tijd heb ik dus niet. Daardoor merk je snel aan je huid dat je veel stress etc hebt. Het is dan ook echt belangrijk om goed voor je huis te zorgen en af en toe mag je jezelf dan ook verwennen. Ik heb daarom mezelf voor genomen om sowieso wekelijk even lekker een masker aan te brengen. En dit keer heb ik het masker van Gold Collagen gebruikt.

Hoe gebruik je het?
1. Reinig en droog je gezicht grondig.
2. Open een zakje, verwijder de folie van het masker.
3. Breng het bovenste en dan het onderste masker aan op het gezicht en laat 30 minuten inwerken.
4. Verwijder het masker voorzichtig.
5. Masseer het resterende vocht voorzichtig met uw vingertoppen op het gezicht totdat het volledig geabsorbeerd is.
6. Genieten van je stralende huis

Wat vind ik ervan?
Toen ik het masker op wou doen kreeg ik hem niet heel makkelijk op, omdat het snel aan elkaar ging plakken. Ik vond het wel fijn om een keer een masker op te doen die je zo kunt ‘opplakken’ in plaats van het aan brengen door het erop te smeren. Dit had ik eerlijk gezegd nog nooit eerder gedaan.

Het masker kon ik in 2 delen op plakken. Een stuk voor de boven kant van m’n gezicht en een stuk voor de onderkant van m’n gezicht. Zodra het masker op m’n gezicht zat voelde het eigenlijks meteen al prettig aan. Het bleef goed zitten en het voelde lekker aan.

Nadat het masker 30 minuten op m’n gezicht had gezeten heb ik hem eraf gehaald. Toen heb ik eerst m’n gezicht gewassen en daarna gedroogd met een handdoek. En toen.. m’n huid voelde zo lekker zacht aan!! Ik zag ook meteen dat m’n huid er veel frisser uit zag, dit is natuurlijk erg fijn! Het masker is ook echt ontwikkeld voor een vermoeid ogende huid. Dit is precies waar ik last van had. Ik ben dus erg tevreden over het masker. Ook zorgt het masker ervoor dat het de roodheid vermindert, het hydrateert en verzorgt.

Het masker kost €21,99 voor 4 stuks.

Enjoy! ♥
x Tessa

Kijk aan het eind van de video hieronder hoe ik het masker aan breng!


Categorieën: Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.