Hi there,

Het is even geleden maar ik heb weer een leuke outfit blog voor jullie. Ik heb de leukste items voor jullie gevonden voor dit herfstachtige weer..


Bah, wat is het weer koud zeg. Ik vind het niks aan, geef mij maar de zomer. Helaas kunnen we hier niets aan doen. Maar we moeten ons toch echt weer warmer aankleden. Het is echt weer weer voor truien en leuke jasjes. In deze post laat ik jullie mijn favoriete herst look zien.

Als eerst heb ik een hele leuke trui gevonden van de webshop ladylike. Het is een oudroze/paarse kleur, een appart kleurtje maar zo mooi! Dit kleurtje zie je niet veel voorbij komen. De trui heeft een kleine col. Deze webshop heeft een groot aanbod aan truien.

Er onder heb ik nieuwe schoenen, en ik ben er gek op. Ik heb dit model nog niet eerder voorbij zien
komen en dan hou ik ervan. Ik wil namelijk niet in iets
lopen wat iedereen aan heeft.. hihi. De schoenen komen
bij de webshop Twinkeltje weg. De schoenen zijn zwart
en ze lopen echt heerlijk. Ze vallen gewoon zoals je eigen
maat en ze kosten maar €29,95.

En dan heb ik nog een super leuke headband op van de webshop Isidora-Roling. Met deze webshop heb ik wel vaker samen gewerkt en ze hebben altijd de leukste en nieuwste fashion items. Deze headband is in de kleur baby roze, en hij is heerlijk warm. Ideaal voor deze koude dagen, en als je geen muts op wil maar toch iets over je oren wilt, dan is dit echt ideaal. Deze kost maar €6,95.. wat een koopje he!

Verder heb ik gewoon een simpele zwarte jeans aan met een zwart leren jasje. Zo komen de andere items mooier naar voren. Wat vinden jullie van deze look?

Liefs,
Tessa


Categorieën: Fashion

9 reacties

Dunja · 26 november 2017 op 20:48

Hele leuke outfit! Vooral die headband 💕

Miss k · 27 november 2017 op 06:50

O die look is echt leuk met het koude weer. Die haarband staat je ook perfect moet ik zeggen. Mooie foto’s ook. X

layla · 27 november 2017 op 08:53

Ik vind je laarzen echt gaaf!

Marloes · 27 november 2017 op 09:16

Wat een fijn lookje! Heel mooi!

Joanne · 27 november 2017 op 10:21

Die schoenen zijn zo tof!

Debbythechocoholic · 27 november 2017 op 14:44

Ik ben vooral fan van je haarband en van de botjes. Hele mooie herfstlook meid 🙂

Debby · 27 november 2017 op 23:16

Echt een prachtige look! Ik hou zo van je haarband, ik zoek ook nog ene 😍

Dyonne Bakker · 28 november 2017 op 19:15

Ja je haarband in combinatie met de rest is echt perfect!

querine · 30 november 2017 op 11:33

leuk zeg ik vindt die band ook leuk jammer dat het mij niet staat jou staat het erg goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.