Bam.. een nieuw logo. im so happy!! Zowel hier op mijn blog als op instagram.. Weten jullie nog hoe het eruit zag eerst? Ik laat het jullie graag zien in deze blogpost!


Wat ben ik blij zeg. Ik ben nu actiever op mijn blog en soms horen daar ook veranderingen bij. Een oud klasgenootje van me heeft mijn logo ontworpen en die berichte me of ze mijn logo
ook mocht opfrissen. Yes ofcourse, kom maar door! Ik was erg nieuwsgierig wat ze in gedachte had.. Ze stuurde me 4 opties en ik vond meteen 1 daarvan erg mooi! Dat is dus die hierboven geworden! Het lijkt op mijn vorige logo maar toch is ie wat frisser, en strakker. Weten jullie nog hoe mijn vorige logo eruit zag?

BEFORE:                                                                                               

AFTER:

 
Ik ben er erg blij mee. Ook heb ik op mijn Instagram een ander logo. Hier had ik eerst mijn logo in die ik hierboven ook heb. Nu heb ik echt een ander logo dan het logo hierboven. Het is wel wat donkerder allemaal, maar ik vind het mooi. Het frist het allemaal weer wat op en dit vind ik wel belangrijk. Soms is het gewoon tijd voor veranderingen. Hieronder zijn jullie mijn instagram logo:

Yay, ook zo leuk. Vinden jullie niet? Ik hoor graag jullie mening! Wees vooral eerlijk, dat vind ik fijn. Mijn logo’s zijn allemaal (before en after) gemaakt door EC Design. Klik hier om naar haar Instagram pagina te gaan.

Liefs,
Tessa

Categorieën: Lifestyle

7 reacties

Dyonne Bakker · 28 november 2017 op 19:11

Heel erg leuk en ook weer eens wat anders! Ik vind het echt mooi staan.

Dunja · 28 november 2017 op 21:51

Heel mooi logo!

layla · 29 november 2017 op 10:44

Dit zijn zeker mooie logo’s! Goed gedaan

Debbythechocoholic · 29 november 2017 op 13:19

Het is een heel mooi logo geworden. Leuk dat je 1 voor je blog en 1 voor IG hebt genomen ☺️

Verena · 29 november 2017 op 16:11

Je nieuwe logo ziet er echt heel mooi en professioneel uit!

querine · 30 november 2017 op 11:34

mooi hoor dat nieuwe logo!

Debby · 1 december 2017 op 22:02

Ik vond je oud logo ook heel erg mooi maar je nieuwe vind ik NOG MOOIER! Super gedaan, I love it 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.