Voor het eerst een leuke blogpost over sieraden. Onlangs heb ik hele mooie sieraden binnen gekregen van yolora en die wil ik graag laten zien aan jullie. in deze sieraden zitten swarovski steentjes verwerkt. super mooi! kijken jullie mee naar mijn foto’s?

Zoals jullie misschien wel weten draag ik meestal subtiele sieraden. Dus ook dit keer heb ik gekozen voor subtiele oorbellen en armbanden. Ik heb 3 nieuwe armbanden en 2 paar nieuwe oorbellen. Ik ben er zo blij mee! Alle sieraden die ik heb gekozen zijn zilver. De sieraden komen bij de webshop Yolora vandaan, kenden jullie dit al?  Yolora beschikt over een zeer uitgebreide sieradenlijn met daarin echte Swarovski kristallen verwerkt. Love it!

Ik denk dat we allemaal wel van Swarovski kristallen houden. Ik in ieder geval wel hihi. Yolora heeft een uitgebreide collectie met sieraden. Ze verkopen: oorbellen, kettingen, hangers, ringen, armbanden maar ook sieradensets. Zo heb je dus mooie sieraden die bij elkaar horen/passen. Naast dit verkopen ze ook hele mooie sieradendozen en accessoires.

Ik heb ervoor gekozen om nieuwe oorbellen en kettingen uit te zoeken omdat ik dit dagelijks draag. Ik draag eigenlijk nooit echt ringen en kettingen af en toe. De laatste tijd draag ik steeds vaker zilver dan goud. Dit vind ik nu wat mooier. Terwijl ik daarvoor altijd goud droeg. Nu nog steeds wel, maar ik vind het leuk om het af te wisselen. Daarom wou ik ook wat meer zilveren sieraden toevoegen aan mijn collectie.

Dit zijn de oorbellen die ik heb uitgekozen. Ze zijn heel mooi klein en subtiel, en toch super stijlvol! Grote oorbellen of teveel poes pas, dat staat me niet. Daarom ben ik voor deze 2 gegaan. Het eerste paar heeft een ster vorm en  het tweede paar heeft een ronde vorm. In de ronde vorm zitten kleine Swarovski steentjes, maar dit zit ook op de stervormige oorbellen.

De armbanden zijn heel verschillend. De eerste armband is heel simpel. Het is een bangle model met Swarovski steentjes erin. Ik vind dit super mooi subtiel! De tweede armband is heel anders, hier moet je echt van houden. I love it! Deze armband is rond en in het midden zitten Swarovski steentjes, dit glimt er super mooi doorheen. De armband sluit door middel van magneetjes. And last but not least.. de derde armband, zo cute vind ik hem. Deze is wat fijner dan de andere armbandjes, en met het hartje is hij zo schattig. Ik vind het helemaal leuk. Ook op het hartje zitten weer Swarovski steentjes. Ik vind het vooral heel leuk om de armbanden te combineren. Dus bijvoorbeeld de eerste 2 armbanden samen dragen. Of een armband mooi naast je horloge, ik hou ervan!

GIVEAWAY ALARM!!
Jaaa.. ik mag ook nog iemand blij maken met een cadeaubon te waarde van €50. Dit kun je besteden op de volledige Yolora collectie! Wil jij dit graag winnen? Volg dan deze stappen:
1. Volg Yolora & mij op instagram.
2. Tag minimaal 2 vrienden in de Instagram of Facebook post.
3. Abonneer je op mijn Youtube kanaal -> Klik hier

Succes allemaal! Laat ook vooral hieronder weten als je mee doet!

Mocht je iets bestellen bij Yolora? Je krijgt de sieraden in een hele mooie verpakking, dus dit is ook super leuk om als cadeau weg te geven! Ik heb mooie foto’s voor jullie hieronder!

Enjoy xoxo
Tessa

(Alle foto’s gemaakt door Jordi HGS Photography)
Categorieën: FashionWinacties

2 reacties

Tjitske Tuinstra · 18 december 2017 op 11:15

Ik doe mee !! 🤞🏼

Naomi Oppedijk · 18 december 2017 op 14:04

Ik doe mee ! 🙂 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.