2017.. Wat was het een jaar! Maar voor mij wel een heel mooi jaar. Het is dan wel echt voorbij gevlogen.. Ik heb veel mooie hoogtepunten, en die vertel ik jullie heel graag allemaal.

Als allereerst wil ik jullie allemaal een gelukkig en gezond 2018 wensen. Ik hoop dat al jullie dromen uit mogen komen! Ik heb veel doelen behaalt in 2017. Dit zet ik op een rijtje:

1. Verhuist
Als eerste ben ik in mei 2017 verhuist. Ik woonde in een leuk appartement maar de buurt was vreselijk! Dat is de reden dat ik ben verhuist. Ik woon nu in het hartje van Leeuwarden, midden in het centrum, en ik woon nu super fijn. Wel kleiner, maar hier ben ik veel gelukkiger. Dit is het aller belangrijkste natuurlijk.

2. Een vast contract
Ik werk al 2 jaar in een schoenenwinkel. Ik wist dat mijn laatste contract af liep en dat ik iets anders moest zoeken. Tegenwoordig krijg je niet zo snel meer een vast contract. Zowel voor mijn baas als voor mij was het dan ook vanzelfsprekend dat ik weg ging. Maar toen kreeg ze een bericht van hogerop wat ze met me wouden. Mijn baas wou me graag houden.. Toen kreeg ik plotseling een telefoontje dat ik een vast contract kreeg. Ik was zo ontzettend blij. Ik moest er zelfs een traantje van laten. Hihi. Ik werk namelijk met heel veel plezier er, en heb super leuke collega’s. De zekerheid dat je er kan blijven is zo fijn. Vooral als je op jezelf woont, en je hebt je vaste lasten.

3. Ingeschreven bij de KVK
Yes, hier ben ik ook zo blij mee. Na lang twijfelen heb ik me ingeschreven bij de KVK. Ik heb mijn blog in later schrijven, en ik ben erg blij dat ik dit heb gedaan. Ik vind dit namelijk veel professioneler en ik merkte ook dat ik meteen meer opdrachten kreeg hierdoor.

4. Eerste verdiensten met mijn blog
Jaaaa… ik heb mijn eerste verdiensten gemaakt met mijn blog. Dit komt mede ook doordat ik me in heb laten schrijven bij de KVK. Ook maar goed, want bij sommige opdrachten moest ik ook echt mijn BTW en KVK nummer doorgeven. Dit is ook een doel die ik echt voor ogen had.

5. Eerste vakantie met Leroy
Last but not least. Mijn allereerste vakantie samen met Leroy. Het was eigenlijk niet de bedoeling dat ik afgelopen zomer op vakantie ging. Dit is voor mij erg lastig, omdat ik op mezelf woon en wel in m’n eentje alle kosten moet betalen (ik woon namelijk alleen). Maar goed, mijn moeder vroeg of Leroy en ik met hun mee wouden een weekje naar Duitsland. Dit vonden we natuurlijk harstikke leuk, maar vooral heel lief. Dit was dan ook de allereerste keer dat we samen weg zijn geweest naar het buitenland. In de herfstvakantie zijn we ook nog samen 3 dagen naar Parijs geweest. Dit was helemaal leuk, toen zijn we echt echt voor het eerst met z’n 2en weg geweest.

Dat waren ze dan. Best leuk allemaal toch! Ik kijk in ieder geval terug op een goed jaar. Ik hoop dat ook dat 2018 ook zo’n top jaar mag worden. Hoe was jouwn afgelopen jaar? En heb je nog doelen voor 2018? Let me know!

Liefs,
Tessa Leffring

Categorieën: Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.