Ik heb een maand lang elke dag 2 blikjes Aspire gedronken. Dit zijn gezonde energie drankjes. Ik dronk dit wel vaker maar ik was wel heel benieuwd hoe ik me zou voelen als ik nou een maand lang elke dag 2 blikjes zou drinken.

Ik kreeg 2 trays van Aspire drinks. 1 tray met de smaak mango-lemonade en de andere tray was de smaak cranberry. Ook heb je nog de smaak appel acai. Ik vind zelf de mango-lemonade het lekkerst. Hebben jullie al een een blikje Aspire geprobeerd? Ik ken het nu al een tijdje en ik ben echt een fan. Ik vind de drankjes zo lekker, en ik voel me er echt beter door als ik dit drink. Ik dronk het niet dagelijks, maar gewoon af en toe.

Maar ik was erg benieuwd hoe ik me nou zou voelen als ik elke dag 2 blikjes zou drinken. Nou deze challenge ben ik met mezelf aangegaan, en helaas zit het er alweer op. Ik vind dit echt jammer. Dit beviel me namelijk zo goed!

Hoe ik me voelde:
Ik ging dus een maand lang elke dag 2 blikjes drinken. Elke dag 1 mango-lemonade en 1 cranberry. Ik dronk meestal 1 in de middag en 1 met het avond eten. Hoe ik me voelde? Ik voel me sowieso na 1 blikje drinken al veel beter. Ik merk dat ik veel meer energie heb, en dat ik me beter voel. Hoe meer dagen voorbij gingen, hoe beter ik me voelde. Ik ben sowieso altijd heel snel moe, maar ik merkte dat ik veel fitter wakker werd met meer energie dan normaal. Wat een fijn gevoel! Na deze maand drink ik nog steeds dagelijks Aspire. Ik vind het een fijn en lekker drankje en als ik me hierdoor fitter voel, dan drink ik het graag.

Waar koop je Aspire?
Ik koop het zelf altijd bij Holland & Barrett, dit was voorheen De Tuinen. Hier heb je ook vaak leukste acties met de blikjes. Bijvoorbeeld 2e gratis, of 4 voor de prijs van 3. 1 los blikje kost €1,99.

Ik raad het jullie echt echt aan, om het eens te proberen. Het is gewoon echt lekker en ik heb echt een nieuw favoriete drankje gevonden. Ik ben erg blij dat ik dit heb ontdekt, en dat ik me fitter voel.

Let me know als je meer wilt weten of als je het al eens hebt geprobeerd!

Liefs,
Tessa Leffring

-> Aspire volgen op Instagram, klik hier!


2 reacties

Luna · 18 januari 2018 op 13:57

Heel interessant! Ga er zeker eens naar kijken!

    Tessa Leffring · 18 januari 2018 op 18:51

    Leuk, ben benieuwd wat je ervan vind! Ik vind de mango/lemonade het lekkerste! Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.