Yay, Pupa Milano heeft super mooie nieuw matte lipsticks! Ik heb 4 mooie kleurtjes hiervan en ik heb ze voor jullie getest. Ik laat jullie kleur voor kleur zien hoe het eruit ziet.Pupa heeft de I’m Matt collectie uitgebreid met 16 prachtige kleuren. Het zijn allemaal mooie matte lipsticks. De collectie heeft 4 kleuren:

1. De Naturel & brown
2. Mauve
3. Fuchsia & Violet
4. Red & Burgundy

Het kleurenpalet bestaat uit onderscheidende tinten. De I’m matt collectie zorgt voor een prachtige diepe en volle kleur. Ook belangrijk om te weten is dat de I’m Pupa Lipstick dermatologisch getest zijn en vrij van parabenen. De lichte textuur zorgt ervoor dat de lippen gehydrateerd worden en makkelijk aangebracht kan worden. De lipstick is erg makkelijk aan te brengen en helderheid ervan zie je meteen!

De lipsticks blijven ook echt super goed zitten, en dit is iets wat ik heel belangrijk vind. Ik heb 4 hele mooie kleurtjes zoals ik al eerder zei. Deze laat ik hieronder zien.

NR. 073 :

NR. 051

NR. 032

NR. 011

Wat vinden jullie ervan? Ik vind alle kleurtjes zo ontzettend mooi. De lipsticks kosten €18,25 Klik hier om alle mooie kleuren te zien. Welke vinden jullie het allermooiste?

Liefs,
Tessa Leffring

Categorieën: Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.