Welke tassengek kan ik blij maken met een super mooie tas? Ik mag 1 van jullie weer blij maken met een super mooie tas. Je mag zelf kiezen uit 1 van de 2! Benieuwd naar welk? Lees snel verder!


Misschien hebben jullie al de foto’s op mijn Instagram voorbij zien komen, waar ik hele mooie tasjes draag. Ik vind de tasjes echt een eye catcher. Hij heeft super leuke details. Je kan hem zo aan de hand dragen maar ook kun je hem crossbody dragen. Dit doe ik meestal. In de tas kan best wel veel. Mijn beurs, vlogcamera kunnen er beide in. Dit is erg fijn. Zo heb je genoeg ruimte voor al je spulletjes.

Wat moet je doen om kans te maken?
1. Volg Indyfashion Musthaves op Instagram -> Klik hier
2. Volg mij op Instagram -> Klik hier
3. Abonneer je op mijn Youtube kanaal -> Klik hier
4. Laat even weten dat je mee doet hieronder of op Instagram.

Zodra IndyFashion Musthaves de 500 volgers heeft behaald word de winnaar bekend gemaakt. Jij mag dan kiezen op je de zwarte variant wil of de witte. Ik vind ze beide zo leuk! Check hieronder de foto’s.

Doe jij mee? Succes!!

Liefs,
Tessa LeffringCategorieën: FashionWinacties

8 reacties

DackkilK · 15 februari 2018 op 14:45

I really appreciate this post. Ive been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again
Anonymous links

Sofy Chen · 19 februari 2018 op 12:31

Ik doe mee! 😍

  Tessa Leffring · 19 februari 2018 op 17:52

  Super leuk! Succes! xxxx

Melissa · 25 februari 2018 op 08:53

Hi, ik doe zeker mee met je winactie. Ik heb alles wat er stond. Wat aan gave tas zeg😍 vandaag pas je blog ontdekt en toen kwam ik er opeens achter dat je in Leeuwarden woont. Zelf woon ik een dorp ernaast, dus zeker leuk! En ook de moeite waard om je te blijven volgen.

  Tessa Leffring · 25 februari 2018 op 09:17

  Wat leuk om te horen zeg! Toevallig dat je dichtbij woont, dat hoor ik niet vaak! Succes met de winactie! Liefs xx

chucky1012 · 28 februari 2018 op 23:33

Prachtige foto’s!
Ik doe heel graag mee voor de pretty bags 😍 want die zijn heel handig als ik een dag ga shoppen, naar een festival ga of op holiday ben.
Er past genoeg in om mee te kunnen wat belangrijk is….
Ik volg jou op al je soc.med.k..
Heb een reactie achtergelaten bij de foto op je instagram bij de winactie en heb daar 2 vriendinnen getagd.

@bl.: chucky1012

Insta.: @chucky1012

Fb.: Ike Hassankhan

Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

Twitter: @chucky1012

Xoxo

  Tessa Leffring · 1 maart 2018 op 10:24

  Oh perfect dus! Succes met het mee doen! Liefs, xxx

Nadia · 9 maart 2018 op 21:53

Yesssss ik doe ook mee girlie 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.