Yesss, zo’n leuke hotspot geopend in mijn eigen stad! Normaal moet ik altijd naar Amsterdam o.i.d. reizen voor zulke leuke restaurants, maar nu kan ik er wandelend naar toe! Via Instagram was ik al op de hoogte dat deze leuke hotspot er kwam en ik werd natuurlijk meteen enthousiast. Ik vind namelijk echt dat Leeuwarden niet veel leuke hotspots heeft.

Daarom ben ik natuurlijk snel wezen kijken bij Stek! Ik merkte al snel dat ik net op tijd was. We hadden namelijk het laatste vrije tafeltje. Toen we eenmaal zaten kwamen er ook steeds mensen binnen die teleurgesteld weer weg gingen omdat alles vol zat! Erg populair dus, terwijl ze nog maar net open zijn!

Toen we eenmaal de kaart kregen was het erg moeilijk om iets uit te zoeken. Er stond namelijk zoveel lekker op de kaart. Van pancakes tot sandwich tot veel avocado gerechten. Hier hou zelf niet zo van maar ik weet veel mensen dit wel lekker vinden.

Ik had gekozen voor pancakes. Je kon dan ook kiezen uit verschillende toppings, zo leuk! Ik had gekozen voor choco & banaan. Daarnaast zag ik dat ze ook zoete aardappel frietjes hadden, omg! Als ik ergens gek op ben dan is dat het! Totaal geen combinatie maar oke, die gingen er gewoon bij!

Al met al, ik ben super blij dus met deze leuke hotspot in Leeuwarden! Het is echt zeker de moeite waard om hier eens naar toe te gaan! En nee het is geen spon! Ik ben gewoon enthousiast en het lijkt leuk om vaker hotspots met jullie te delen!

Liefs, Tessa 💕

Categorieën: Hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.