Oogcrèmes.. Ik test ze maar al te graag uit. Als jullie me goed kennen dan weten jullie dan ik me altijd erg stoor aan mijn donkere kringen onder me ogen. Zodra ik geen make-up op heb krijg ik meteen te horen ‘ben je moe’, ‘ben je ziek’. Nee.. ik heb gewoon donkere kringen. Daarom vind ik een goeie oogcrème erg belangrijk. Ik heb onlangs een nieuwe oogcrème ontdekt waar ik jullie graag wat meer over vertel.


Omdat ik hier dus erg last van heb, vind ik het ook heel leuk om verschillende oogcrèmes uit te testen. ‘MY PERFECT EYES’ is de oplossing die rimpels, kraaienpootjes, wallen en donkere kringen onder de ogen binnen 60 seconden gladstrijkt, voor 8 uur lang een prachtige oogopslag! Ook voor een vermoeide en doffe uitstraling is de Perfect Eyes een ideale uitkomst. Hoe fijn is het om een oogcrème te hebben die 8 uur lang aanhoudt. Toen ik de oogcrème voor het eerst aanbracht schrok ik wel een beetje. Het is namelijk een hele andere oogcrème dan andere. Toen ik het aanbracht werd het namelijk heel snel hard, en het begon dan ook een beetje te voelen als een masker. Ik vertel jullie graag hoe jullie dit product stap voor stap kunnen gebruiken.

Hoe werkt het:
Stap 1: Voordat je het product gebruikt kun je het beste dit eerst testen op een stukje onderarm. Dit voor eventuele allergische reacties of (over)gevoeligheid uit te sluiten.

Stap 2: Voordat je de crème aanbrengt is het heel belangrijk om een schone huid te hebben. Reinig je gezicht dus goed en zorg dat er geen make-up, of resten van reinigingsproducten zich bevinden.

Stap 3: Schud de flacon goed voordat je het gebruikt. Breng dan ongeveer de grootte als een erwt aan op de bovenkant van je hand. Dit is voldoende voor beide ogen.

Stap 4: Breng de gel aan onder de ogen. Doe dit vanuit de binnenste ooghoek en veeg met een vingertop deze in een stevige en vloeiende beweging naar de buitenzijde van het oog uit. Zorg ervoor dat het hele gebied onder je oog is bedenkt met de ooggel.

Stap 5: Houdt je gezicht zo’n 2/3 minuten zo stil mogelijk, totdat de crème volledig is opgedroogd. (Dit is wat ik jullie net vertelde). Zodra de crème begint te werken, voel je een krachtig en tintelend gevoel. Het voelt heel stevig aan. Dit gevoel hou je ongeveer 20 minuten. Daarna verdwijnt dit weer.

Stap 6: Breng nu een dagcrème aan op de rest van je gezicht. Doe dit dus niet rondom de ogen!

Stap 7: Hierna kun je de rest van je make-up aanbrengen. Breng dit wel voorzichtig aan. Anders breekt de crème. Probeer ook de hele dag niet hieraan te zitten. Zo heb je het meeste plezier van dit product.

Stap 8: Wanneer je de crème er weer af wilt halen gebruik je twee stappen. Voor het verwijderen gebruik je twee in warm water gedepte wattenschijfjes en leg je deze kort op de oogleden om het product op te loggen en voorzichtig te verwijderen. Wrijf niet te hard en herhaal deze stap als dit nodig is.

Dat is het! Zo is het voor jullie heel makkelijk hoe je dit het beste kunt aanbrengen. Ik ben erg tevreden over de crème. Ik stoor me veel minder tot niet aan mijn donkere kringen. De crème kost ook slechts €29,95. Dit vind ik echt een koopje. De naam zegt het al.. My Perfect Eyes, Dit is wat we allemaal willen toch?! Mochten jullie nog meer vragen hebben over het product dan hoor ik het graag! Het product is te koop bij bol.com, klik hier om meteen naar de goeie pagina te gaan. Hier is het product zelfs iets goedkoper!

Liefs,
Tessa

 

Categorieën: Beauty

1 reactie

Melissa · 2 april 2018 op 11:05

Dat klinkt goed! Liefs Melissa🌿

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.