Ja je leest het goed, ik heb mijn aller eerste gezichtsbehandeling gehad. Dit heb ik nog eerder gehad, waarom weet ik ook niet. Maar nu ik het wel een keer heb gehad, heb ik spijt dat ik dit niet eerder heb gedaan! Wat is dit lekker zeg.


Ik heb mijn gezichtsbehandeling gedaan bij schoonheidssalon Natural Beauty Leeuwarden. Dit dus in mijn eigen stad! Ik kende de salon wel al, omdat ik hier eerder eens een SizeZero Leeuwarden behandeling heb gedaan. Toen ontdekte ik dat ze nu dus ook gezichtsbehandelingen doen, en nu dacht ik, dit moet ik toch eens proberen. Toen ik mijn behandeling kreeg had ik de griep te pakken dus was ik wat ziekjes. Maar eigenlijks is het dan ook heel lekker dat iemand je lekker verwend.

De behandeling duurde een uur. Mijn gezicht werd gereinigd, gemasseerd, mijn mee-eters werden weg gehaald en daarna kreeg ik een heerlijk masker op. Toen het masker er even had opgezeten kreeg ik daarna nog een dag en oogcrème op. Dit was zo heerlijk. Ik hou er toch enorm van als er iemand aan je gezicht zit.

Tijdens de behandeling werden er producten van Jane Scrivner gebruikt. Deze producten voelde super fijn aan en het rook ook nog eens heerlijk. De hele productielijn is gebaseerd op olie. En ook zijn deze producten 100% biologisch. Deze producten worden ook gewoon verkocht bij de salon!

Na de behandeling voelde me huid super fijn. Je zag natuurlijk wel dat mijn mee-eters weg waren gehaald maar verder voelde me huid super zacht aan. Je voelt je dan vooral lekker clean.. en heel fris weer Je gezicht word gewoon even goed aangepakt weer en dat is zeker nodig zo nu en dan! Ik zou dit dan ook echt aanraden om dit af en toe te doen. Of gewoon een keer proberen, om te ervaren hoe fijn het is! Af en toe mogen we onszelf weleens lekker verwennen toch! Ook nam ik achteraf nog kleine proefjes mee van €2,50 zodat ik nog langer van de producten kon genieten. Na een tijdje dit te hebben gebruikt merk ik duidelijk dat mijn gezicht er stralender uit ziet. Ook voelt m’n huid veel fijner aan. De producten worden op jouwn huid afgestemd dus kunnen per persoon verschillen.

Mochten jullie nog meer vragen hebben over de behandeling laat het me dan vooral weten! Klik hier om naar de Facebook pagina te gaan of klik hier om naar de Instagram pagina te gaan van schoonheidssalon Natural Beauty Leeuwarden.

Liefs,
Tessa Leffring ❤️

Categorieën: Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.