Hi babes, ik heb onlangs hele leuke nieuwe sieraden binnen gekregen van de webshop Capricci. Ik heb hier leuke foto’s mee geshoot zodat jullie ze goed kunnen zien. Een tijdje geleden kwam ik op een hele leuke webshop terecht, namelijk Capricci. Ik zag zoveel leuke items. Natuurlijk kun je niet alles hebben en daarom heb ik 2 leuke dingen besteld. Een hele leuke ketting en een mooi paar oorbellen. Omdat ik (bijna) altijd gouden sieraden draag heb ik er nu ook voor gekozen om gouden sieraden te bestellen.Als eerste heb ik super leuke nieuwe oorbellen. Het zijn hele kleine ronde oorbelletjes. Dit is nu helemaal een trend en ook ik vind het super leuk. Ik droeg eerst altijd alleen knopjes, omdat hele grote oorbellen me nooit stonden, maar dit vind ik dan wel ontzettend leuk. Mooi subtiel is het. Het zijn dus kleine ronde oorbellen met kleine bolletjes erop. Super cute, maar toch ook weer stoer! Ik vind dit dan ook bij elke outfit passen!Daarnaast heb ik nog een mooie ketting besteld. Jullie zullen mischien denken, wat is het? Nou.. het is mijn sterrenbeeld: stier. Ik vond deze ketting meteen zo leuk, en iets wat je niet snel ziet. En daar hou ik heel erg van. Om items te hebben die uniek zijn, en die je niet snel voorbij ziet komen. De ketting is iets langer dan de kettingen die ik normaal draag maar dit vind ik juist leuk. Zo kun je namelijk heel makkelijk andere leuke kettingen erbij dragen. Hij valt bij me net over m’n shirt zoals je kunt zien.Wat vinden jullie van de items? En kenden jullie deze leuke webshop al? Mochten jullie vragen hebben laat het me dan vooral weten! Klik hier om meteen naar de webshop te gaan van Capricci. Ze hebben namelijk super veel leuke items, dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. En nog leuker, met de code TESSAXCAPRICCI shop je met 15% korting! Deze code is geldig in april en mei!

Liefs, Tessa Leffring

❤️❤️❤️❤️

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.