LADIES! It’s time to make your dreams come true! Al veel van mijn dromen zijn uitgekomen. Door hard te werken aan wat je echt wil kan dit. Ik weet ook zeker dat jij dit kunt als je dit echt wilt. Als jij deze stap nog moeilijk vind om te zetten lees dan vooral verder!

Zoals jullie misschien wel eerder op mijn blog hebben gezien, heb ik al eens een blog geschreven over de Young Lady Business Academy. Graag besteed ik hier weer aandacht aan! Ik vind namelijk dat iedereen deze stap moet kunnen zetten, en dat wij als dames wel wat meer naar de voorgrond mogen treden. Ik vertel jullie graag meer over deze academie van Elske Doets.

Elske Doets is uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2017 en heeft als missie om Young Ladies te inspireren en te motiveren om hun professionele droom na te gaan jagen. Zij heeft daarvoor een gratis Academy opgezet dat jonge meisjes (15 tot en met 24 jaar) helpt om hun dromen na te jagen.

Elske kan jou helpen en een duwtje in de rug geven om jouw droom te verwezenlijken. Zij kan jou helpen en adviezen geven over hoe jij het beste jouw bedrijf kan opzetten en hoe je dit allemaal het beste kunt aanpakken. Er komt namelijk heel veel kijken bij het opzetten van een eigen bedrijf of merk, waardoor het zeker heel erg handig is om de Academy te volgen. Als jij mee wil doen aan de Academy, kun je je hier inschrijven. Naast dat het gratis is, bieden ze de meiden die niet uit de buurt komen onderdak.

Ik snap dat het heel moeilijk is als je grote dromen hebt, en je weet niet goed hoe je hier iets mee moet doet. Daarom is dit een ideale uitkomst. Iemand die je hier echt serieus mee kan helpen. Ik ben super benieuwd of jullie grote dromen of doelen hebben. Aarzel niet aan jezelf, geloof in jezelf. Want als je echt iets wil, dan kun je dit! Laat het me vooral weten als je nog vragen hebt. Verder kun je alle informatie vinden op de website van Young Lady Business Academy. Klik hier om er meteen naartoe te gaan.

Oh ja, extra leuk: je kunt ook nog een reis winnen! De allerbeste Young Lady Business Case krijgt namelijk de kans om vier dagen met Elske Doets mee op zakenreis te gaan naar een bestemming in de USA of Canada. Dat is toch super gaaf? Daar kom je natuurlijk in contact met allemaal girlbosses, waar je onwijs veel van kunt leren. Deze reis vindt plaats in het najaar van 2018. Let wel op: de inschrijving sluit op 3 juni 2018.

Laat het me vooral weten als je nog vragen hebt!

Liefs,
Tessa Leffring

Categorieën: Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.