Yess, eindelijk weer een leuke winactie voor jullie! Dit keer mag ik iemand blij maken met een super leuke broek. Deze broek is zo leuk en zomers. Benieuwd hoe je deze kunt winnen? Lees dan snel verder! In samenwerking met Donna Lissa By Kim mag ik deze leuke broek weg geven aan 1 van jullie. Hoe leuk! Ik vind de broek zo lekker zomers en ook vooral uniek! En zoals jullie weten, hier hou ik van! Zie hieronder de foto’s om te kijken hoe ik deze leuke broek combineer. Mee doen is heel makkelijk. Volg deze stappen:

1. Volg DonnaLissaByKim & Mij (tessaleffring) op Instagram.
2. Like de foto op Instagram
3. Tag 3 vrienden in de foto op Instagram!

Thats it, makkelijk toch!

De winnaar word 1 juni bekend gemaakt.

 

Categorieën: FashionWinacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.