Hi lieverds,

Er staat weer een nieuwe vlog online! In deze vlog verwijder ik de maandags mijn social media kanalen. Dit doe ik omdat ik soms merk dat dit mij niet goed doet. Ook ben ik echt verslaafd aan mijn telefoon en alle apps. Ik wil graag een weekje rust van dit en kijken wat het met me doet. Gelukkig had ik deze week geen afspraken met bedrijven, dus dit kwam goed uit. Dit was namelijk heel spontaan dat ik dit deed.

In deze week moest ik veel werken, dus daardoor had ik minder tijd om leuke dingen te doen. Wel heb ik lekker mijn nagels weer laten doen. Deze waren zo erg uitgegroeid, het was echt niet om aan te zien! Verder ben ik ook nog samen met Lisanne naar Triangle PR geweest voor een meeting. Dit was erg interessant. We hebben samen met hun en een aantal andere influencers/bloggers gepraat over de online wereld en alles wat hierbij komt kijken.

Kijken jullie mee?

Liefs!

Categorieën: Video's

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.