Hi babes. Het is een tijd geleden dat ik een blog heb gepost maar als jullie mij op mijn andere social media kanalen hebben gevolgd, dan weten jullie ook een beetje waarom. Ik vind het sowieso wel lastig om te bloggen…

omdat ik soms niet zo goed weet waarover. Ik wil toch hier meer van proberen te maken. Via m’n blog kan ik jullie toch wat meer vertellen dan een Instagram foto namelijk. Onlangs heb ik een super leuk pakket mogen ontvangen van NA-KD. And i loveeee NA-KD! Ik vind dat NA-KD altijd zulke mooie en unieke kleding heeft die je niet snel ergens anders ziet. En hier hou ik echt van! Ik wil namelijk altijd items hebben die je nergens ziet.

Dit keer heb ik weer hele leuke items mogen ontvangen en dit laat ik jullie hieronder zien hoe ik dit combineer. Ik zet alle linkjes boven de foto, ook de items die ik erbij draag! Laat me vooral weten welke look jij het mooiste vind en je zelf ook zou kiezen. Ik heb natuurlijk ook nog een kortingscode voor jullie waarmee jullie 25% korting krijgen! Dit is Tessa25  en deze is geldig van 28 augustus tot 1 september! Ook betaal je bij NA-KD geen verzendkosten! Let me know als je wat leuks hebt besteld!

Look NR 1
Jurkje -> NA-KD €55,95
Riem -> Costes €19,95
Shoes -> Most Wanted (Niet meer online te koop)
Ketting -> Ohsopretty €9,95

Look NR 2
Jurkje -> NA-KD €44,95
Tasje -> Ohsopretty €15
Shoes -> Most Wanted (Niet meer online te koop)
Zonnebril -> Most Wanted €14,95

Look NR 3
Trui -> NA-KD €19,47
Flare broek -> Costes €29,95
Ketting -> Ohsopretty €9,95

Hopelijk vond je deze fashion blog leuk!

Liefs,
Tessa Leffring

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.