Wellicht hebben jullie deze winactie al voorbij zien komen op mijn Instagram, maar zo niet lees dan snel verder. Ik mag namelijk iemand blij maken met een Marshall Headphone Mid A.N.C. T.W.V €235. Deze heb ik zelf ook en hij is super fijn!

Met de headphone geniet je ongestoord je audio in hoge kwaliteit. Dit komt door het aptX Bluetooth  profiel. Hier heb ik nog nooit eerder van gehoord maar hierdoor luister je dus naar een storingsvrij audiosignaal. Dit betekend dat de audiokwaliteit super goed blijft en de muziek vrij blijft van korte onderbrekingen. Je kunt onderweg de actieve noise cancelling inschakelen, hierdoor heb je geen last van buitenaf. Daarom is het geluid heel fijn! Wil je bellen? Dan pauzeert de muziek automatisch. Met de noise cancelling aan zorgt de accu voor 20 uur luisterplezier. Als de accu leeg is, luister je bedraad verder met de meegeleverde audiokabel. Klinkt als de perfectie koptelefoon toch?

Meedoen aan de winactie is heel makkelijk. Dit zijn de stappen die je moet volgen:
1. Like de Instagram post -> Klik hier
2. Volg mij op Instagram -> Klik hier
3. Tag 3 vrienden in een reactie onder deze Instagram post -> Klik hier

Wil je extra kan maken? Abonneer je dan op mijn YouTube kanaal. Klik hier om naar mijn YouTube profiel te gaan.

Succes allemaal. De winnaar word zondag september bekend gemaakt.

Liefs!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.