Ben jij nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Ik zet de leukste items voor jullie op rij. Ook al is het last minute, het is nooit te laat!

Ik ben altijd zo dol op kerst! Ik vind het heel fijn om dit altijd te vieren met mijn familie/vrienden. Zelf doe ik met kerst nooit aan cadeaus met mijn familie omdat we bijna altijd sinterklaas vieren. Omdat veel van jullie dit wel vieren heb ik de leukste kerstcadeau’s op een rij gezet voor jullie!

Om te beginnen met deze super fijne koptelefoon van Marshall. Ik heb deze nu al een paar maanden en ik heb hier zoveel plezier van. Daarom weet ik zeker dat iedereen heel blij zou met zo’n cadeau als deze! Deze koptelefoon kost: €235

En dan voor de ladies only! De nagel set van Sensationails. Deze set is super leuk om weg te geven! Hierin zit een lamp, mooie kleurtjes nagellak maar verder dus ook alles wat je nodig om je nagels super mooi te maken! En geloof me het resultaat is zo mooi! De lak blijft echt mega goed zitten dus dit is een absolute aanrader! De set kost: €149,99 en is te koop op bol.com

En dan door met het 3e item! Dit pakket van Venus heeft alles wat je nodig hebt voor zijdezachte benen. Hierin zit een scheermes, scheergel, extra mesjes en ook heerlijke warme sokken!

En dan last but not least! Sieraden/accessoires van mijn eigen webshop! Ik verkoop verschillende sieraden, haaraccessoires, tasjes and many more! Voor iedereen wel wat leuks! Mocht je iets leuks zien bestel dan iets met de code ‘XMAS2018’ voor 15% korting! Klik hier om naar de webshop te gaan!


Happy shopping ❤️

Categorieën: Lifestyle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.