Hi there! Daar was ik weer met een nieuwe blog! Ik wil jullie kennis laten maken met Klokers! Klokers staat garant voor kwaliteit en fashionable designs. Lees snel verder dan vertel ik jullie hier alles over!

Klokers is een eigentijds horloge. Het doet je denken aan de jaren 70 qua looks. Dit Zwitserse merk ontwerpt en produceert horloges en accessoires. Dit merk staat bekend om hun kwaliteit en fashionable designs. De oprichters van het merk delen samen hun passie voor het maken van horloges. Ze denken graag out of the box en dit is dan ook terug te zien in de items die ze hebben ontworpen. Alle producten van het Klokers zijn : independent, compatible & interchangeable !

Back to The Future
KLOK-01 neemt je mee terug naar de jaren 70, toen er nog rekenlinialen waren in plaats van rekenmachines. De Klokers horloges roepen herinneringen, associaties en persoonlijke verhalen op van iconische voorwerpen uit het verleden. Dit tijdloze stijlvolle horloge lijkt dan ook wel net een tijdshuttle voor de pols. Met de KLOK-01 ga je back to the future…


“Klokers staat garant voor kwaliteit en fashionable designs”


Zowel de kast als de bank kunnen los gebruikt/gedragen worden. Alle klokers horlogebanden kunnen snel en gemakkelijk verwisseld worden. Het horloge wordt los geklikt van de band door een drukknop op de horlogeband op 8 uur. Door de flexibiliteit en in het maken van talloze combinaties is het horloge meer dan een horloge! De leren bandjes kunnen ook gedragen zonder de kast als armband. Met een grote keuze aan kleuren, texturen en materialen, garanderen de eenvoudig afwisselbare horlogebanden altijd een perfect match met de gekozen outfit. De beschikbare kleuren zijn : mat zwart leder, glanzend zwart leder, indigo leder, oranje alcantara, grijsgroen alcantara en Newport geel leder.

De horloges zijn hier verkrijgbaar!

Fijne kerst allemaal!

Liefs,
Tessa Leffring ♡

Categorieën: Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.