Daar was ik weer! Eindelijk is de drukte een klein beetje voorbij! Voor degene die het hebben gemist. Ik ben verhuisd! Hier vertel ik jullie nog meer over maar vandaag wil ik jullie meer vertellen over de Skin Roller van Swiss Clinic! Ik heb deze een aantal weken geleden ontvangen en deze heb ik dus de afgelopen tijd getest.

De Skin Roller, mischien hebben jullie dit al eens voorbij zien komen. Ik vertel jullie wat dit nou precies is. De Skin Roller wordt gebruikt bij microneedling behandelingen. Wanneer je de Skin Roller over je huid beweegt, stimuleren 540 micro-naalden van Japans chirurgisch staal de productie van collageen en zorgen ervoor dat de actieve ingrediënten van serums tot 300% meer in de huid doordringen. Verder wordt ook de bloedcirculatie verhoogt en de creatie van nieuwe huid bevordert.


Je kunt het beste de Skin Roller in verschillende richtingen over je huid rollen. Hierdoor stimuleert het de groei van nieuw bindweefsel en nieuwe huidcellen die op hun beurt onzuiverheden glad maken en voor een gezondere, gladde huid zorgen.

De Skin Roller kan gebruikt worden om verschillende huidproblemen te behandelen. Het helpt bij het verjongen van de huid door de verhoogde productie van collageen en de verbeterde bloedcirculatie. Het is ook een uitstekend tool voor anti-ageing therapie, het verwijderen van mee-eters en bevorderen van een soepele en stralende huid.


Hoe gebruik je de Skin Roller?
1. Het gedeelte huid wat je wil behandelen moet je eerst goed reinigen. Gebruik hierna een droge/schone handdoek. Je kunt het beste s’avonds de Skin Roller gebruiken.

2. Desinfecteer de roller met bijvoorbeeld de Beauty Accessory Cleaning spray, maar je kan ook een andere antiseptische spray hiervoor gebruiken.

3. Rol de Skin Roller enkele minuten heen en weer over de huid en dit in verschillende richtingen.

4. Breng meteen een serum of masker aan zodat de actieve ingrediënten diep in de huid kunnen dringen.

5. Maak de Skin Roller schoon.


Hoe heb ik het ervaren?
Ik was ontzettend nieuwsgierig hierna, omdat ik het al vaak voorbij zag komen op Instagram. Ik dacht eerst dat het een beetje pijn zou gaan doen, maar dit is totaal niet het geval! Het is super makkelijk te gebruiken en ik zag al snel resultaat. Mijn huid voelde meteen super zacht aan. Door de hectische dagen heeft dit product me echt geholpen, want ik merkte ook hierdoor dat mijn huid wat onrustig was! Het helpt echt en ik blijf dit absoluut nog vaak gebruiken! Het is echt de perfecte tool om thuis zelf je huid te behandelen!

Nog een leuk nieuwtje! Met de kortingscode ‘TESSA20’ ontvang je 20% korting! Klik hier om naar de site te gaan van Swiss Clinic.

Love,
Tessa

Categorieën: Beauty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.