Hi allemaal! Vanaf nu ga ik (Tessa) samen met Yannick meer blogs delen over de leukste hotspots! We gaan meer delen over restaurants, hotels of gewoon hele mooie en leuke plekken! Dit zullen we beide schrijven. We hebben hier samen ook een Instagram profiel voor aangemaakt, dus we zouden het leuk vinden als jullie deze gaan volgen! Klik hier om ernaar toe te gaan.


Afgelopen woensdag besloten we om eens lekker een dagje te gaan shoppen in Amsterdam. We houden beiden van winkelen en nu het weer steeds wat beter wordt is het ook fijner om lekker lang te gaan slenteren door een grote stad. En wat maakt een dagje shoppen nou compleet? Juist, lekker een hapje eten met elkaar! We besloten om naar de Nude Burger Club te gaan in de Kolksteeg. Dat is een zijstraat van de Nieuwendijk. Het was onze eerste keer hier. (zeker niet ons laatste!) Toen we door de plastic afscheiding van de deur liepen kwam je echt binnen in een hippe burgerbar. Van het meubilair zoals de mooie hoekbanken kreeg je echt het gevoel alsof je net in Amerika was.


We kregen van het vriendelijke personeel, die ook hip gekleed waren en hier een typische uitstraling voor hadden, de menukaart. Je kan hierbij kiezen om zelf je burger samen te stellen of een vaste burger van de lijst te kiezen. Je kon kiezen tussen verschillende soorten vlees zoals lamb, wagyu beef, normale beef, grilled chicken, veggie etc. Verder kon je nog kiezen tussen verschillende soorten friet. Cheesy Fries leek ons heerlijk en daarom kozen we die.


Tessa koos verder om een normale burger te nemen en Yannick nam de burger met grilled chicken met avocado en een soort salsasausje. Het viel ons op hoe snel het eten klaar was. Normaal is dit niet een goed teken omdat het dan waarschijnlijk snel in elkaar is geflanst, maar deze jongens hebben echt passie voor hun werk en dat was te proeven. De beef burger was heerlijk mals en de grilled chicken burger was perfect in balans qua smaak. Het broodje wat ze voor de burgers gebruikten was ook heerlijk.


Het was een bruin broodje met maanzaad of sesamzaadjes erop. Bij de burgers dronken we beide een cola, meer cliché kan het haast niet. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Een burger, waar een grote eten al vol van zit, koop je al voor minder dan €10,-! Tijdens het eten kwam een personeelslid langs onze tafel om te vragen of alles naar wens was. Wij beiden knikten met veel enthousiasme een JA! Toen we uitgegeten waren zijn we met een goed gevoel weer naar huis gegaan. Dit was zeker niet ons laatste keer hier en we kunnen iedereen aanraden om hier lekker een burger te gaan eten. We kijken al uit naar de volgende keer

Liefs,
Tessa & Yannick

Categorieën: Hotspots

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.